Acasa         

- Despre noi -                                                      - Despre noi -                                                      - Despre noi -                                                      - Despre noi -                                                      

Despre noi

Obiective

Expertiza

Cariere

Legaturi

DESPRE NOI

 

Leader ATEC SRL 

J40/18418/2007

CUI: RO 22504114

Tel:031-425.15.59

Fax:031-425.15.62

E-mail: office@leader-atec.ro 

 

 

 

 

Leader ATEC SRL - Asistenta Tehnica, Evaluare, Consultanta - este o companie tanara, dar cu o echipa experimentata, avand ca principal obiect de activitate acordarea de asistenta tehnica si consultanta pentru identificarea, definirea, realizarea si implementarea de proiecte din diverse domenii de activitate.

Beneficiarii nostri sunt asistati in procesul de obtinere a unor finantari din programe si fonduri rambursabile si nerambursabile: Uniunea Europeana (fonduri structurale si de coeziune), Banca Mondiala, fonduri de investitii private, institutii bancare.

Colaboram permanent cu parteneri internationali de renume, care activeaza in domeniile: economic, social, dezvoltare regionala, mediu, tehnologia informatiilor, dar si al evaluarii proiectelor din aceste domenii, asigurand astfel succesul atat pentru definirea, cat si pentru implementarea proiectelor.

MISIUNE

Misiunea noastra consta in identificarea permanenta a nevoilor clientilor si oferirea unui pachet de servicii de consultanta personalizate si complete, servicii prestate la standarde inalte si in termenele convenite, definite de conceptul One Stop Shop.

 

VIZIUNE

Constientizarea unicitatii clientilor: nu credem in standardizare si stim ca nu exista raspunsuri universal valabile in domeniul consultantei. Flexibilitatea este cuvantul de ordine in modul de abordare a fiecarui proiect.

VALORI

Valori fundamentale:

- Experienta

- Incredere;

- Integritate;

- Performanta;

- Initiativa

- Transparenta

Valori care ne guverneaza activitatea:

- Privind angajatii: spirit de echipa, profesionalism, perfectionare continua, calitate;

- Privind organizarea si mediul intern: dezbaterea constructiva a deciziilor, cooperare, atitudine pozitiva, delegarea responsabilitatilor si diseminarea informatiilor, cresterea continua a randamentului profesional;

- Privind mediul extern: orientare catre client, calitatea serviciilor oferite, competitivitate si dorinta de a fi mereu pe primul loc.

 


Copyright © 2009 Leader ATEC SRL. Toate drepturile rezervate